Enj, Qer 8, 2023
Banner Top
Banner Top
Dy pacientë të shtrirë në Klinikën Infektive, janë në gjendje të rëndë

Klinika Infektive në raportin e përditëshëm njofton që në këtë klinikë janë 12 persona me COVID-19.

“Në raportin e datës 12 Maj 2020, Klinika Infektive, njofton se në klinikë janë të shtrirë 21 raste, 12 prej tyre janë me Covid-19.

Gjendja e pacientëve të sëmurë me Covid- 19 është si vijon:

8 raste janë në gjendje stabile, 4 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive, dy prej tyre janë në gjendje më të rënduar, njëra në repart, e cila është edhe në hemodializë si dhe një rast tjetër me përkujdesjse intensive ndodhet në repartin intensiv të kësaj klinike”, shkruhet në njoftim.

Youtube

Arkiva

Kategoritë