Mar, Maj 17, 2022
Banner Top
Banner Top
Fazli Shala merrë zyrtarisht detyrën e Drejtorit Ekzekutiv të Spitalit të Përgjithshëm në Pejë

Sot në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë u bë pranim dorëzimi i detyrës zyrtare nga Drejtori i deri tanishëm Ekzekutiv i Spitalit të Përgjithshëm në Pejë, Dr.Skender Dreshaj tek Drejtori i ri Ekzekutiv Dr.Fazli Shala.

Sipas njoftimit nga Spitali i Pejës, gjatë pranim dorëzimit u shpreh gatishmëria e plotë e bashkëpunimit dhe koordinimit të punëve në këtë periudhë me qëllim të avancimit edhe më të madh të sukseseve të spitalit.

Arkiva

Kategoritë