Mër, Maj 18, 2022
Banner Top
Banner Top
Do flemë më shumë apo më pak, ndërrohet ora në atë verore

Në natën mes të shtunës 26 dhe të dielës 27 mars 2022, është bërë kalimi i orës diellore në atë verore, praktikë kjo që rikthehet rregullisht në këtë periudhë të vitit.

Nga ora 02:00 është zhvendosur një orë përpara pra në 03:00.

Pra kjo do të flini pak më pak, por nga ana tjetër regjimi i ri për orë do t’ju lejojë të përfitoni nga rrezet e diellit deri vonë, edhe falë zgjatjes së ditëve që sjell vera.

Ora verore do të qëndrojë në fuqi deri në fundjavën e fundit të tetorit: ndërmjet të shtunës 29 dhe të dielës 30 tetor 2022, ku akrepat do të ndryshojnë 60 minuta, duke shënuar kështu rivendosjen e orës diellore

Arkiva

Kategoritë