Mar, Maj 11, 2021
Banner Top
Banner Top
COVID-19: 737 të infektuar dhe 13 të vdekur në Shqipëri gjatë 24 orëve

13 vdekje dhe 737 të infektuar nga koronavirusi janë shënuar gjatë 24 orëve në Shqipëri.

Ministria e Shëndetësisë atje njofton se mosha e të vdekurve ishte 52 deri në 83 vjec dhe vinin nga qytetet e Tiranës, Gjirokatres, Fierit, Lezhës dhe Shkodrës.

Këto rezultate dolën pas testimit të 2 mijë e 470 mostrave

Arkiva

Kategoritë