Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Covid-19:  48 pacientë po trajtohen në ShSKUK

Në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës në trajtim janë 48 pacientë, 13 të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 35 të tjerë post-covid, pra pasi kanë kaluar Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 14 pacientë, kurse nuk ka pacientë në mjekim intenziv.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive,7 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 30 pacientë, post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, nuk ka pacientë

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 1 pacientë

Arkiva

Kategoritë