Mër, Sht 28, 2022
Banner Top
Banner Top
Çmimet e derivateve: Lirohet nafta edhe benzina

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet për shitjen e derivateve për ditën e sotme.

Sipas njoftimit të MINT, çmimi i naftës është liruar për për 2 cent, kurse i benzinës për 3 cent.

Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës:

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.69 € për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.53 € për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gaz është: 0.78 € për litër

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 e së premtes dhe janë të vlefshme për 24 orë. Kësisoj, MINT do të caktojë çdo ditë çmimet tavan për shitjen e derivateve.

Youtube

Arkiva

Kategoritë