Die, Maj 9, 2021
Banner Top
Banner Top
Çka janë stabilizuesit e humorit?

Stabilizuesit e humorit, janë një tip i medikamenteve që mjekët i përshkruajnë për t’i trajtuar simptomat e çrregullimit bipolar.

Këto ilaqe ndihmojnë që të përmirësohen ndryshimet e skajshme të humorit që përjetojnë këta persona.

Një person që merr stabilizues të humorit, përjetojnë këto efekte anësore.

Dikush që përjeton çrregullim bipolar dhe merr stabilizues përjeton: ndryshim të humorit, nivelin e aktivitetit, energjinë etj./FamiljaJone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë