Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Çfarë shërbimesh ofron Ortomedica Hospital?

Ortomedica Hospital, është spitali i parë privat në rajonin e Prizrenit, që ofron shërbimet në fushën e ortopedisë dhe kirurgjisë së përgjithshme.
Mjeku kryesor në këtë spital është Dr. Evren Fehmi Atay.
Por kush është Atay dhe për cfarë mund të vizitoni Ortomedican?
Dr. Evren Fehmi Atay Ortoped dhe Traumatolog i specializuar, i cili prej afro 4 vite shërbimi në Kosovë arriti të diagnostifikoj e shëroj me mijëra raste e të kryej me qindra operacione të rralla në vend e përtej kufinjëve të cilat ndër vite shëtiteshin vërdallë.

Tek Ortomedica Hospital mund të paraqiteni për këto lloj ankesash:

-Dhimbje të gjunjëve
-Dhimbje të shpinës
-Dhimbje të kërdhokullave
-Dhimbje të supeve
-Dhimbje të bërryleve
-Dhimbje të kyqeve të këmbëve e të duarve
-Për trajtimin e Tumoreve të eshtrave
-Për riparimin e deformimeve
-Thyerje të ekstremiteteve e shumë ankesa të tjera që kanë të bëjnë me ekstremitetet dhe eshtrat në përgjithësi.

Youtube

Arkiva

Kategoritë