Mar, Jan 25, 2022
Banner Top
Banner Top
Burrat që nuk kanë frikë të jetojnë nën hijen e grave të tyre të fuqishme

Shpesh dëgjojmë njerëzit që thonë se pas çdo burri të madh, gjithmonë qëndron një grua e shkëlqyer. Por gjërat nuk mund të jenë ashtu gjatë gjithë kohës.

Sidomos në ditët e sotme, ku ka shumë shembuj të çifteve ku gratë janë bërë më të famshme dhe të fuqishme se sa bashkëshortët e tyre.

Mendoni Meryl Streep, Mbretëreshë Elizabeth II apo Serena Williams, të cilat janë lidere në fushat e tyre.

Të gjitha ndajnë një personalitet të shkëlqyeshëm dhe një karizëm marramendës. Por ato kanë gjithashtu krah tyre shokë që nuk duan që të vjedhin vëmendjen prej tyre dhe që i mbështesin gjatë gjithë karrierës.

“Bright Side” ka zbuluar një listë të burrave, të cilët kanë ndërtuar një jetë së bashku me gra që shkëlqejnë në art, sport apo fusha të tjera.

Arkiva

Kategoritë