Die, Maj 21, 2023
Banner Top
Banner Top
Bëni blerje të sigurta në Meridian Express

Në këtë kohë institucionet shëndetësore e kanë vetëm një kërkesë ndaj qytetarëve: të qëndroni në shtëpi.

Qëndrimi në shtëpi po del të jetë mënyra e vetme për ta parandaluar përhapjen e koronavirusit.

Në këtë kohë kur ju po e ruani vetën në maksimum dhe po kujdeseni edhe për të tjerët, duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe vendit ku blini gjëra ushqimore.

Për të bërë blerje të sigurtë atëherë ju mund të drejtohuni tek Meridian Express.

Përndryshe Meridian Express i ka dezinfektuar të gjitha lokalet dhe distanca fizike e konsumatorëve, është obligim për punëtorët e Meridian Express.

Mos harroni, Meridian Express është gjithmonë në shërbim të qytetarëve të Kosovës.

Image may contain: one or more people
Image may contain: 1 person, indoor
Image may contain: one or more people, shoes, indoor and food


Youtube

Arkiva

Kategoritë