Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Atlantik Group: Partneri kryesor për distribuimin e produkteve të cilësisë së lartë në Kosovë

Që nga themelimi i saj në vitin 2001, Atlantik Group është ngritur si një nga kompanitë kryesore në shitjen dhe distribuimin e produkteve të cilësisë së lartë në të gjithë Kosovën. Portofoli i Atlantik Group përfshin një gamë të gjerë të markave ndërkombëtare të fuqishme, duke e bërë atë një emër të besuar në sektorin e shitjes me pakicë.

Ajo që e veçon Atlantik Group është përqendrimi i palëkundur në shërbimin ndaj klientit dhe zinxhirit të furnizimit. Operacionet e kompanisë janë të dizajnuara për të përmbushur nevojat unike të tregut dhe klientëve të saj, duke siguruar që produktet të jenë të disponueshme në vendin e duhur dhe në kohën e duhur

Për më shumë informacione rreth Atlantik Group dhe shërbimeve të saj, ju lutemi vizitoni faqen e tyre të internetit ose kontaktoni ekipin e tyre të shërbimit ndaj klientit.

Youtube

Arkiva

Kategoritë