Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Asllan Gerbavci, 82-vjeçari, votues i rregullt, që ushtron fitnes çdo ditë

Asllan Gerbavci, 82 vjeçar nga Gjilani ushtron çdo ditë fitnes, ndërsa edhe sot ushtrimet i përfundoi para se të votonte.

Ai tha se ka punuar si arsimtar, ndërsa theksoi se ushtrimet asnjëherë nuk i ka ndalur ushtrimet fizike.

“Ushqimi i njeriut janë ushtrimet dhe muzika që e ushqen shpirtin…”, tha ai, duke shtuar se trupin e mbajnë vetëm ushtrimet.

Ai tha se nga zgjedhjet presin më mirë dhe zhvillim më të mirë ekonomik, të sportit etj.

Arkiva

Kategoritë