Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Aksesorë festiv që mund të filloni t’i bartni nga tani

Sezoni i festave të vitit 2021 mund të mos përmbushë standardin e “kohës më të mrekullueshme të vitit”, por vetëm sepse po kalojmë më shumë kohë në shtëpi nuk do të thotë se nuk mund të argëtohemi.

Ka ende shumë filma për t’u parë, kakao e nxehtë për t’u bërë dhe aksesorë festiv – nga të cilat do të kthehet çdo veshje më festive, edhe nëse është pizhame.

Ndërsa ne tashmë e dinim fuqinë e rritjes së modës së një vathi të mirë ose një kapele argëtuese, duke shtuar shtesa të lezetshme dhe me shkëlqim në pamjen tonë ka ndihmuar në mënyrë magjike për të transformuar gjendjen tonë shpirtërore, gjithashtu.

Pavarësisht nëse jeni duke festuar përmes Zoom, duke u qetësuar në shtëpi apo thjesht ndjeni një dëshirë të dukeni festive ka mjaft mundësi zgjedhje.

Aksesorët që mund t’i përdorni nga tani i gjeni më poshtë:

Beretë dhe vath festiv

Kordele e thjesht

Rreth koke dhe maskë që përshtaten

Arkiva

Kategoritë