Enj, Tet 21, 2021
Banner Top
Banner Top
AGK: Gazetarët kosovarë vazhdojnë të mbesin të rrezikuar në veri

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës është i alarmuar me faktin që gazetarët kosovarë që po raportojnë nga veriu vazhdojnë të jenë të rrezikuar.

“Kolegët tanë po sulmohen vazhdimisht nga protestuesit lokalë, që po gjuajnë mjete të ndryshme në drejtim të tyre”, thuhet në reagimin e AGK-së.

AGK fton edhe njëherë autoritetet relevante të sigurisë që të mundësojnë raportimin dhe kryerjen e punës nga ana e gazetarëve në një ambient të sigurt. 

Arkiva

Kategoritë