Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
Afro 96 mijë të prekur me koronavirus për 24 orë në Indi

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit në Indi janë regjistruar 95 mijë e 735 raste me COVID-19.

Sipas Ministrisë së Shëndetësisë në Indi çdo ditë bëhen më shumë se 1 milion testime.

Deri më tani në Indi janë 4.4 milionë raste pozitive me koronavirus dhe është vendi i dytë në botë pas SHBA-së.

Arkiva

Kategoritë