Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
900 raste të reja me COVID-19 në Japoni

Gjatë 24 orëve të fundit në Japoni janë regjistruar 900 raste të reja me koronavirus, shumica në Tokyo.

Përndryshe, numri i përgjithshêm i rasteve të konfirmuara me COVID-19 në Japoni është 65 mijë e 380 dhe 1 mijê e 239 raste të vdekjeve.

Arkiva

Kategoritë