Mër, Maj 18, 2022
Banner Top
Banner Top
70 pacientë me probleme internistike kanë marrë shërbime në Klinikën Emergjente në 24 orët e fundit

70 pacientë me probleme internistike kanë marrë shërbimin shëndetësor emergjent, në kuadër të Klinikës Emeregjente të QKUK-së, në 24-orët e fundit.

Po në këtë klinikë gjatë kësaj kohe në dhomën e reanimit janë trajtuar 58 raste, kurse në shërbimin ortopedik 53 raste, janë ekzaminuar edhe 41 raste kirurgjike, njofton Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës.

Po ashtu edhe 16 raste janë trajtuar pas aksidenteve në trafik, kurse 13 raste janë mjekuar në sallën e vogël të intervenimeve.

Arkiva

Kategoritë