Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
69 pacientë me koronavirus në Spitalin e Pejës, tetë nga ta në gjendje më të rëndë shëndetësore

69 pacientë janë duke u trajtuar në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës, ku tetë nga ta janë në gjendje më të rëndë shëndetësore.

Një pacient është në respiratorë dhe 49 të tjerë janë në oksigjeno-terapi.

Gjatë 24 orëve të fundit, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 316 pacientë kanë kryer vizita Specialistike dhe nga këta 24 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm, ndërsa 44 Pacientë janë liruar pas trajtimit që i është ofruar.

4 lindje kanë qenë gjatë 24 orëve të fundit nëkëtë spital, ku  tri nga to kanë qenë normale dhe një me prerje cezariane.

267 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 3,853 analiza, ndërsa janë kryer 3 operacione. /familjajone

Arkiva

Kategoritë