Pre, Maj 20, 2022
Banner Top
Banner Top
68 aksidente trafiku vetëm gjatë 24 orëve të fundit

Policia e Kosovës ka njoftuar se vetëm gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 68 aksidente. Njëri prej aksidenteve në Gllobar të Drenasit ishte me fatalitet, ku vdiqën nënë e bir .

Sipas raportit të Policisë, 34 aksidente ishin me persona të lënduar dhe 33 vetëm me dëme materiale.

Ndërkaq, gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar edhe 376 gjoba trafiku.

Arkiva

Kategoritë