Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
63 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 16 prej tyre janë në gjendje të rëndë

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës aktualisht po trajtohen 63 pacientë me COVID-19.

“Sa i përket gjendjes së pacientëve 3 pacientë janë në Resirator dhe 49 në Oksigjeno terapi dhe nga këta 16 pacientë janë në gjendje më të rëndë”, thuhet në njoftimin e këtij spitali.

Nga personeli i Spitalit 5 mjek, 15 Infermierë dhe 5 punëtor nga personeli jo mjekësorë janë të infektuar me COVID-19.

Kurse, 563 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësore gjatë vikendit, nga këta 51 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Arkiva

Kategoritë