Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
57 pacientë me koronavirus po trajtohen në Spitalin e Gjakovës

Në Spitalin e Përgjithshëm në Gjakovë, janê duke u trajtuar 57 pacientë me COVID-19.

“57 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për Covid
42 pacientë janë të konfirmuar Covid-19 Pozitiv,
11 pacientë janë konfirmuar Covid Negativ,
4 pacientë do të testohen,
30 pacientë me oksigjeno terapi,
5 pacientë janë në CPAP maske

Covid pozitiv aktiv janë: 5 mjekë 15 infermiere dhe 3 stafe mbështetës.

Ju rikujtomë qytetarëve të mos e ulin vëmendjen për zbatimin e rregullave dhe masave për të frenuar përhapjen e virusit të rrezikshëm që prek këdo, pa dallim!”, shkruhet në njoftim.

Arkiva

Kategoritë