Enj, Maj 25, 2023
Banner Top
Banner Top
48 raste me koronavirus në Klinikën Infektive

Bazuar në raportin ditor nga Klinika Infektive e QKUK-së, në këtë klinikë, sot me 24.04.2020, janë të hospitalizuar gjithsej 48 raste me Covid-19.

Gjendja e pacientëve me Covid -19, është si vijon:

43 raste janë në gjendje stabile, 5 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Sa i përket stafit të Klinikës Infektive, nuk ka raste të reja të infeksionit brendaspitalor.

Raporti është hartuar nga Dr. Sadije Namani-specialiste – infektologe në
Klinikën Infektive

Youtube

Arkiva

Kategoritë