Mar, Maj 17, 2022
Banner Top
Banner Top
43 persona kërkuan ndihmë mjekësore gjatë 24 orëve të fundit në Emergjencë

Në Klinikën Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, gjatë 24 orëve të fundit, 43 persona kërkuan ndihmë mjekësore, si pasojë e lëndimeve të marra në aksidente komunikacioni, njofton Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës.

Sipas ShSKUK brenda kësaj kohe, aty janë trajtuar edhe 244 pacientë- 94 prej tyre u trajtuan në Dhomën e Reanimimit (Dhoma e Kujdesit të Avancuar Emergjent), Klinika Emergjente e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, janë trajtuar 94 pacientë gjatë 24 orëve të fundit.

Ndërkaq në bazë të raportit të punës, nga numri i përgjithshëm i pacientëve të trajtuar, 47 ishin raste kirurgjike, 68 raste internistike dhe 57 ishin raste ortopedike.

Arkiva

Kategoritë