Enj, Sht 29, 2022
Banner Top
Banner Top
38 pacientë me COVID-19 janë duke u trajtuar në SHSKUK

Klinika e Gjinekologjisë nuk ka pacientë të infektuar me Covid-19, ndërkaq 38 pacientë janë duke u trajtuar me Covid-19, në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, sipas raporteve të datës 17 gusht 2022.

Raporti i datës 17 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 9 pacientë + 1 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi
Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë
Klinika e Neonatologjisë, 1 foshnje
Mjekim Intensiv Qendror, 2 raste të intubuara

Spitali i Gjakovës, 6 pacientë
Spitali i Prizrenit, 4 pacientë
Spitali i Pejës, 8 pacientë
Spitali i Gjilanit, 3 pacientë

Youtube

Arkiva

Kategoritë