Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
32 shqiptarë bllokohen në Aeroportin e Shkupit

Alsat mëson se rreth 32 shqiptarë, shtetas të Republikës së Shqipërisë dhe 22 shqiptarë, shtetas të Republikës së Kosovës janë bllokuar në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit.

Siç mëson Alsat personat e bllokuar janë kthyer nga Katari, për deri sa Shqipëria dhe Kosova kanë mbyllur kufijtë për shkak të pandemisë së virusit korona.

Youtube

Arkiva

Kategoritë