Pre, Maj 20, 2022
Banner Top
Banner Top
3 persona të dyshuar janë arrestuar si  pasojë e një vjedhjeje të rëndë në Spitalin e Gjilanit

Policia e Kosovës ka njoftuar se në hapësirat e jashtme të Spitalit Rajonal të Gjilanit, persona të dyshuar kanë vjedhur gypa të metalit dhe bakrit. Lidhur me rastin janë arrestuar tre të dyshuar, një shtetas i Shqipërisë dhe dy kosovarë.

Të tre me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

Vjedhja ka ndodhur më 28 mars, ndërsa arrestimi i të dyshuarve është bërë dje.

Arkiva

Kategoritë