Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
273 të infektuar në Prishtinë gjatë 24 orëve të fundit

273 persona kanë rezultuar pozitivë me koronavirus në Prishtinë gjatë 24 orëve të fundit.

Kryeqyteti sërish shënon numrin më të lartë të të infektuarve në nivel komunash gjatë 24 orëve.

Përvec në Prishtinë, të infektuar ka edhe në komunat tjera, si: Gjakovë 81 raste, Gjilan 76 raste, Mitrovicë 63 raste, Ferizaj 62 raste, Prizren 55 raste, Fushë-Kosovë 52 raste, Pejë 50 raste, Podujevë 42 raste, Kamenicë 22 raste, Obiliq 20 raste, Klinë 15 raste, Lipjan 14 raste, Shtime 13 raste, Viti 13 raste, Deçan 12 raste, Suharekë 12 raste, Vushtrri 12 raste, Istog 8 raste, Graçanicë 5 raste, Drenas 4 raste, Kaçanik 4 raste, Malishevë 4 raste, Dragash 3 raste, Skenderaj 3 raste, Junik 2 raste dhe me nga një rast komunat Hani i Elezit, Rahovec dhe Zubin-Potok.

Arkiva

Kategoritë