Mar, Maj 17, 2022
Banner Top
Banner Top
2030 shoferë u dënuan në 24 orët e fundit në Kosovë

Mbi dy mijë shoferë janë dënuar në 24 orët e fundit në Kosovë, për shkak të mos respektimit të rregullave të komunikacionit.

Policia njofton se gjithsej ka shqiptuar 2030 tiketa trafiku, ndërsa po ashtu bën të ditur se ka dënuar edhe 21 qytetarë për mos respektim të masave antiCOVID.

Në 24 orët e fundit kanë ndodhur edhe 19 aksidente trafiku me persona të lënduar dhe 31 aksidente me dëme materiale.

Po ashtu janë arrestuar edhe 27 persona, ku 20 prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe 4 në vuajtje të dënimit. 

Arkiva

Kategoritë