Mar, Maj 11, 2021
Banner Top
Banner Top
195 të infektuar me COVID-19 në Prishtinë gjatë 24 orëve të fundit

195 persona kanë dalë pozitivë me koronavirus në Prishtinë gjatë 24 orëve të fundit.

Kryeqyteti sërish ka shënuar numrin më të lartë të të infektuarve ne nivel komunash.

Përvec në Prishtinë, të infektuar ka edhe në komuna të tjera, si: Prishtinë 195 raste, Ferizaj 60 raste, Gjilan 51 raste, Gjakovë 37 raste, Pejë 30 raste, Mitrovicë 29 raste, Fushë-Kosovë 22 raste, Podujevë 21 raste, Lipjan 19 raste, Viti 16 raste, Obiliq 14 raste, Vushtrri 12 raste, Prizren 11 raste, Skenderaj 11 raste, Deçan 7 raste, Drenas 7 raste, Klinë 5 raste, Malishevë 5 raste, Suharekë 5 raste, Kamenicë 4 raste, Rahovec 3 raste, Istog 2 raste, Kaçanik 2 raste, Shtërpcë 2 raste dhe Shtime 1 rast.

Arkiva

Kategoritë