Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
157 të infektuar dhe 154 të shëruar nga koronavirusi në 24 orët e fundit

154 të shëruar  dhe 157 të infektuar janë shënuar gjatë 24 orëve të fundit nga COVID-19, lajmëron Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike .

Sipas njoftimit të këtij instituti, rastet e infektimeve janë regjistruar nga marrja e  511   testeve nëpër spitalet publike me metodën RT-PCR.

Të infektuarit janë nga: Prishtina 52 raste, Gjilan 15, Gjakovë 12, Prizren 12, Vushtrri 11,  Ferizaj 7, Malisheve 6, Fushë Kosovë 5, Podujevë 5, Kamenicë 4, Mitrovicë 4, Drenas 3, Dragash 2, Lipjan 2, Rahovec 2, Shtime 2, Suharekë 2, Viti 2 dhe nga 1 rast Skenderaj, Graçanicë, Kaçanik dhe Zubin Potok

Deri më tani janë në Kosovë 12840 raste janë regjistruar me koronavirus, ku prej tyre 8942 janë shëruar dhe 452 kanë vdekur.

Arkiva

Kategoritë