Mar, Nën 30, 2021
Banner Top
Banner Top
15 pacientë me Covid-19 të shtrirë në klinikat COVID në QKUK dhe spitale të përgjithshme

15 raste pozitive me COVID-19 janë duke u trajtuar në klinikat COVID në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme, ndërsa 33 tjerë të tjerë janë prej atyre që e kanë kaluar virusin. Kështu bën të ditur ShSKUK në raportin e saj 24-orësh.

Në raportin e ShSKUK-së gjithashtu theksohet se 11 pacientë janë me oksigjeno-terapi, përderisa në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive nuk ka pacientë.

Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-covid, sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 6 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 8 pacientë post-covid-19

Spital i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 7 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë

Arkiva

Kategoritë