Enj, Maj 19, 2022
Banner Top
Banner Top
117 raste janë trajtuar në Klinikën Emergjente pas aksidenteve në trafik

Në Klinikën Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës për pesë ditë, nga data 29 prill deri më 3 maj 2022 ndihmë mjekësore emergjente kanë marrë 1,090 pacientë.

Prej tyre, 117 raste që kanë marrë tretman mjekësor pas aksidenteve në trafik, po ashtu janë pranuar për trajtim të mëtejmë në klinikat kirurgjikale, internistike dhe Mjekim Intensiv, 117 pacientë të cilët po vazhdojnë trajtimin mjekësor.

Gjatë kësaj periudhe kohore janë kryer 13 operacione emergjente, në salla emergjente të Klinikës Emergjente.

Janë kryer edhe shërbime të tjera mjekësore emergjente nga ana e stafit kujdestar të Klinikës Emergjente dhe klinikave tjera që kryejnë shërbime në kuadër të kujdestarive në këtë klinikë.

Arkiva

Kategoritë