Enj, Maj 19, 2022
Banner Top
Banner Top
11 pacientë me COVID-19 në ShSKUK

1 pacientë po trjtohen nga Covid-19 në klinikat Covid-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme. 7 pacientë të konfirmuar me Covid-19, 4 post- Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 6 pacientë, kurse në Mjekim Intensiv po trajtojhen 2 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 6 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 2 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 1 pacient

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Arkiva

Kategoritë