Mar, Jan 25, 2022
Banner Top
Banner Top
100 afganët që ishin në Kosovë, nisen drejt ShBA

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë ka njoftuar se mbi 100 shtetas afganë që kanë qenë duke qëndruar përkohësisht në Kosovë, sot janë nisur drejt ShBA.

Përmes një postimi në faqen zyrtare në Twitter, Ambasada ka falënderuar Kosovën për bujarinë dhe mikpritjen.

Edhe zëvendësndihmës sekretarja, Molly Montgomery, ka falënderuar Kosovën për pritjen që u ka bërë afganëve.

Arkiva

Kategoritë