Mër, Maj 18, 2022
Banner Top
Banner Top
10 pacientë me COVID-19 në ShSKUK

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 10 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 3 të negativizuar post- Covid.

Me oksigjeno-terapi 7 pacientë, kurse në Mjekim Intensiv janë të shtrirë 2 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 6 pacientë

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë

Klinika e Pediatrisë , 2 pacientë

Spitali i Pejës, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit , 1 pacient

Arkiva

Kategoritë