Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Vitia: Dy barna po japin efekte

“Dje dhe sot kemi marrë informatat e para se Remdesivir dhe Piravir janë treguar të suksesshëm në trajtimin e të infektuarve”.
Kështu ëshë shprehur Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, në një konferencë për media.
Ai ka shtuar se janë kontaktuar kompanitë prodhuese dhe ambasadat dhe që shpreson që një kontigjent i këtyre barnave të vijnë sa më shpejtë.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë