Pre, Shk 26, 2021
Banner Top
Banner Top
Vendosni këtë kornizë në foton e profilit si shenjë solidarizimi me viktimat e dhunës seksuale

Qendra Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës (KRCT), ka bërë thirrje që me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Grave dhe në shenjë respekti të pamjes së re që NEWBORN-i ka marrë këtë vit, të përdorni kornizën “By My Voice” në foton e profolit tuaj në Facebook.

Përmes kësaj, ju do të tregoni mbështetjen tuaj për viktimat e dhunës seksuale gjatë konflikteve, në të gjithë botën.

KRCT, bën thirre që të luftohet stigma në Kosovë dhe anembanë botës!

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë