Hën, Jan 18, 2021
Banner Top
Banner Top
Vdesin 2 pacientë, 4 në gjendje të rëndë me COVID-19 në Spitalin e Gjakovës

Në Spitalin e Përgjithshëm në Gjakovë raporti 24 orësh është:

•47 pacientë të hospitalizuar që trajtohen për Covid,
•16 pacientë të konfirmuar Pozitiv me COVID-19,
•31 pacientë janë të pakonfirmuar,
•24 pacientë janë me oksigjenoterapi,
•4 pacientë janë në gjendje të rënde,
•2 pacientë kane vdekur,
•7 pacientë gjatë 24 orëve janë liruar për në shtëpi

•Personel shëndetësorë të infektuar me Covid -19, aktiv janë : 3 mjekë dhe 7 infermiere.

Duke respektuar udhëzimet e ndihmoni veten, familjen dhe personelin shëndetësorë ! /Familja Jone

Arkiva

Kategoritë