Die, Nën 29, 2020
Banner Top
Banner Top
Vazhdon mobilizimi për t’u dal në ndihmë familjeve të prekuara nga tërmeti në Shqipëri

Pas tërmetit vdekjeprurës në Shqipëri, po vazhdon mobilizimi i qytetarëve anë e kënd Kosovës për t’u dal në ndihmë familjeve të prekuara nga tërmeti.

Një tjetër inciativë është marrë nga edhe nga Dr. Dafina Krasniqi.

“Kliente të dashura, trajtimet që do bëhen gjatë kësaj jave nga ne dr.Dafina’dermal mjetet do shkojnë për vëllezërit dhe nënat tona në Shqipëri të cilat pësuan nga tërmeti”, bëhet e ditur në njoftim./Familja Jonë

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë