Mër, Dhj 2, 2020
Banner Top
Banner Top
Trump e Biden, përplasen për COVID-19

Dy  kandidatët për Presidentë të SHBA-së, Donald Trump nga radhët e republikanëve dhe Joe Biden nga demokratët, janë përplasur sërish të mërkurën – dhe këtë herë ishte për shkak të pandemisë.

Trump u ka kërkuar shteteve që të shmangin bllokimet dhe shtoi që planet e Biden për të menaxhuar pandeminë që do ta dërgonin në mjerim ekonomik.

Kurse Biden, tha që bllokimet do të vijnë nga shkenca dhe jo nga ai.

‘’Unë e premtoj këtë: Ne do të fillojmë ditën e parë duke bërë gjërat e duhura’’, tha Biden.

Arkiva

Kategoritë