Enj, Jan 21, 2021
Banner Top
Banner Top
Treni për fëmijë, ideal për të vegjëlit tuaj

Kush nuk ka luajtur me trenin e prindërve apo gjyshërve të tyre? Trenat kanë triumfuar që nga fillimi i shekullit të 20-të.

Me ta, të vegjlit mund të projektojnë qarqe dhe të qarkullojnë trenin duke zhvilluar kështu krijimtarinë dhe imagjinatën e tyre. Gjithashtu, ato promovojnë koordinimin e duarve dhe praktikojnë durimin.

Ky set hekurudhor është me energji diellore dhe ka të gjitha detajet: pajisje qarku, punëtori, sythe …


Mosha: 3+ vjet

Vendi: EurekaKidsKosovo

Image may contain: 2 people, people sitting and table
No photo description available.

Arkiva

Kategoritë