Enj, Shk 25, 2021
Banner Top
Banner Top
Tragjedi në Bosnjë dhe Hercegovinë, tetë të rinj të moshës 19 vjeçare vdesin në natën e Vitit të Ri

Tetë të rinj vdiqën në rrethana të dyshimta gjatë natës së Vitit të Ri në Bosnje dhe Hercegovinë.

Sot pritet t’iu bëhet autopsia viktimave, në mënyrë që të gjenden shkaqet e vdekjes.

Ministria e Brendshme e Kantonit të Hercegovinës Perëndimore dhe Prokuroria thanë se tani për tani gjithçka tregon se vdekja ndodhi për shkak të çlirimit të gazrave toksikë nga njësia, e cila ishte e vendosur në dhomën ndihmëse të vilës ku festuan Ivan Miličević, Stipe Romić, Mirela Rezo , Žana Pavković, Mia Soldo, Stipe Pavković, Marija Pavković dhe Stjepan Jukić, të gjithë të lindur në 2001.

Gjatë inspektimit, u përcaktua që dritarja ishte gjysmë e hapur, dhe ka shumë të ngjarë që në këtë mënyrë gazrat e shkarkimit, konkretisht monoksidi i karbonit, të mbytnin tetë të rinj.

Arkiva

Kategoritë