Enj, Mar 4, 2021
Banner Top
Banner Top
Thirrni në numër 0800 80 800 për të raportuar për bizneset që rrisin çmimet

Minstri i Financave, Besnik Bislimi, ka bërë me dije që nëse qytetarët vërejnë ngritje të çmimeve nga marketet për shkak të kërkesës së madhe të qytetarëve për të blerë ushqime, të lajmëroni në numrat 0800 80 800.

“ME RËNDËSI- RRITJA E ÇMIMEVE!
Thirrni në nr e tel: 0800 80 800 dhe ATK-ja dërgon ekipin në vendin e ngjarjes ku do të pësojnë dënime të mëdha”.
Besnik Bislimi
Ministër i Financave”.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë