Sht, Jan 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Thaçi uron mësimdhënësit dhe nxënësit për fillimin e vitit të ri shkollor, bën thirrje që të respektohen masat

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, përmes Facebook-ut u ka uruar nxënësve dhe mësimdhënësve fillimin e vitit të ri shkollor.

“Të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve, duke iu kërkuar që t’i respektojnë rregullat e reja të shkollës dhe klasës që për qëllim kanë ruajtjen e shëndetit të tyre në këtë kohë pandemie , ua uroj fillimin e vitit të ri shkollor”, ka shkruar Thaçi në Facebook.

Arkiva

Kategoritë