Mër, Jan 20, 2021
Banner Top
Banner Top
Tërmet gjatë natës në Thumanë dhe Durrës

Gjatë mbrëmjes së natës së diele në Shqipëri, është regjistruar lëkundje tërmeti.

Këto lëkundje janë regjistruar në Thumanë, Durrës dhe në zonat përreth.

Magnituta e këtyre lëkundjeve varionte nga 1.6 deri në 2.6 shkallë të rihterit.

Arkiva

Kategoritë