Sht, Jan 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Telegram ngushëllimi nga Sindikata e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve tjerë Shëndetësore, për kolegët që humbë betejën me COVID-19

Telegram ngushëllimi

Sindikata e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve tjerë Shëndetësorë është njoftuar me pikëllim të thellë se nga virusi COVID-19 kanë ndërruar jetë :

Shkurte Geca, Infermiere
Sherafedin Mehmeti, infermieri-teknik i anestezionit
Kujtim Macula, teknik i stomatogjisë.

Kolegët tanë do të kujtohen si profesionistë, të përkushtuar në punë dhe që nuk ndaluan së shërbyeri pacientëve, gjatë tërë viteve të jetës së tyre.

Në emër të Sindikatës së Infermierëve të Kosovës, familjeve të të ndjerëve dhe gjithë kolegëve, i’u shprehim ngushëllimet më të sinqerta.


Fitim Havolli
Kryetar, Sindikata e Infermierëve të Kosovës

Arkiva

Kategoritë