Enj, Jan 21, 2021
Banner Top
Banner Top
Stilisti nuk ia lyen thinjat klienteve, por në fakt ia qet në pah dhe rezultati është fantastik (FOTO)

Gratë zakonisht ndjehen të turpëruar për thinjat që ia knë në flokë.

Por, një stilist flokësh në SHBA ka menduar një mënyrë se si t’i bëjë gratë të ndjehen mirë me flokët e tyre gri.

Jack Martin, ua sugjeron grave që të mos i ngjyrosin flokët por në fakt t’i qesin thinjat më në pah dhe rezultati është fantastik.

Hairdresser-Gray-Hair-Makeovers-Jack-Martin
Hairdresser-Gray-Hair-Makeovers-Jack-Martin
Hairdresser-Gray-Hair-Makeovers-Jack-Martin
Hairdresser-Gray-Hair-Makeovers-Jack-Martin
Hairdresser-Gray-Hair-Makeovers-Jack-Martin
Hairdresser-Gray-Hair-Makeovers-Jack-Martin
Hairdresser-Gray-Hair-Makeovers-Jack-Martin
Hairdresser-Gray-Hair-Makeovers-Jack-Martin

Arkiva

Kategoritë