Hën, Jan 18, 2021
Banner Top
Banner Top
Spanja shënon zero raste koronavirusi në 24 orë, për herë të parë prej marsit

Spanja ka shënuar sot zero raste të reja koronavirusi në 24 orët e fundit, për herë të parë prej muajit mars.

Lajmi i gëzuar u njoftua nga ministria e shëndetësisë dhe vjen në kohën kur vendi përgatitet të zbusë kasat e ashpra kufizuese. Javën e fundit 35 njerëz kanë vdekur në vend nga COVID-19, duke e çuar numrin total në 27,127.

Në kulmin e epidemisë Spanja ka regjistruar deri në 1,000 vdekje koronavirusi në ditë.

Rreth 32 milionë njerëz, rreth 70 përqind e popullsisë së vendit janë tashmë në fazën e dytë të zbutjes së masave.

Katër ishuj spanjollë me numër të vogël infektimesh hynë sot në fazën e tretë të reduktimit të kufizimeve.

Arkiva

Kategoritë