Mër, Tet 28, 2020
Banner Top
Banner Top
Sot u mbajtë tryeza në lidhje me promovimin e shëndetit të nënës dhe fëmijës duke fuqizuar rolin e Mamisë

Sot u mbajtë tryeza në lidhje me promovimin e shëndetit të nënës dhe fëmijës duke fuqizuar rolin e Mamisë

Në tryezë mori pjesë Z. Fitim Uka-Anëtar në Komisionin Parlamentarë për Shëndetësisë
Z. Zaim Thaqi- Drejtor i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Podujevë
Z. Jusuf Korenica- Drejtori i Mjekësisë Familjare në Rahovec
Z. Driton Bajraktari- Bashkëpunëtor i SHMAKS-it
Po ashtu, Mami nga Kaçaniku dhe Kamenica

Pra, qytetarët e Republikës të Kosovës kanë të drejtë të barabarët në ofrimin e shërbimeve shëndetësore po ashtu çdo profesionistë shëndetësor ka të drejtë të ushtroj profesionin për atë që është i thirrur.

Përmes tryezes kanë dalur rekomandime të cilat do të dërgohen në komisionin për Ligjin e Shëndetësisë.

Vazhdojmë tutje..! ✊

Arkiva

Kategoritë