Sht, Jan 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Sot protestojnë infermierët dhe mamitë

Sindikata e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve Shëndetësorë, do të mbajnë protestë në ora 10:00.

Ata do të protestojnë për shumën që paguhen për ndërrimin e natës.

Sekretari i kësaj sindikate, Enlirat Duraku, është shprehur se duke e pasur aprasysh punën e infermierëve, kërkesat që do të paraqiten janë minimale.

Arkiva

Kategoritë